Sporten voor 60 plussers, coaching voor optimale conditie Kies voor de juiste begeleiding
5 juni 2024 Geschreven door: Harry RaaijmakersGezonde leefstijl

Voor 60 plussers sporten goed om hun mobiliteit, conditie en kracht op peil te houden. Dit geeft je vertrouwen en meer levensvreugde met daarbij de stimulans om leuke dingen te blijven ondernemen.

Blijf in goede conditie wanneer je 60 plus bent

Als je als 60 plusser in goede conditie wilt blijven dan kun je kiezen voor coaching, gericht op sporten voor 60 plussers. Onze coaches bij Personal Fitness Nederland kunnen je precies de juiste begeleiding geven, zodat je zelfstandig aan de slag kunt met effectieve oefeningen. Uiteraard wordt alles zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke fitheid en mobiele vaardigheden. Zo voorkom je dat je blessures oploopt of jezelf overbelast. Heb je graag hulp bij het verantwoord sporten als 60 plusser? Personal Fitness Nederland kan jou helpen met:

  • 5, 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Conditie opbouwen
  • Vit, vitaal en sterk blijven
  • Trainen met behulp van een gecertificeerde coach
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
  • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis intakegesprek onderaan deze pagina.

Bij ons train je met een persoonlijke trainer. Niets staat je dan nog in de weg om een goede conditie en gezondheid te behalen. Bovendien is voor 60 plussers sporten goed om hun mobiliteit op peil te houden.

sporten 60 plus

Sporten is geschikt voor 60 plussers

Voldoende beweging, gezonde voeding en support bij het aanwennen van een positieve mindset is allemaal onderdeel van de coaching om sporten voor 60-plussers mogelijk te maken. Deze drie pijlers vormen een gouden formule binnen ons Fit for Life programma, die in support als leidraad dienen:

  • Voeding
  • Positieve mindset bemoediging
  • Voldoende beweging

Plezier in bewegen

Het Fit for Life Programma bij onze studio’s van Personal Fitness Nederland geeft aandacht aan deze drie pijlers, zodat sporten voor 60+’ers bijdraagt aan verbetering van fysieke en mentale gezondheid. Persoonlijke aandacht voor 60 plussers en sporten geeft vertrouwen in eigen mobiliteit en meer levensvreugde en stimulans om leuke dingen te ondernemen. Zorgen over het ouder worden, verdwijnt als sneeuw voor de zon als je kiest voor coaching in sporten voor 60+’ers. De conditie en fysieke kracht blijft met fitness coaching zorgvuldig op peil.

Heb je graag hulp bij het verantwoord sporten als 60 plusser? Personal Fitness Nederland kan jou helpen met:

  • 5, 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Conditie opbouwen
  • Vit, vitaal en sterk blijven
  • Trainen met behulp van een gecertificeerde coach
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
  • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Interesse? En wil je meer weten of het Fit for Life programma? Meld je dan aan voor een gratis intakegesprek.

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

personal trainer vrouwen obesitas
Gezonde leefstijl

Personal trainer voor vrouwen met obesitas

Ben je op zoek naar een personal trainer voor vrouwen met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende behandelingen voor vrouwen met obesitas. Onze personal trainers zullen je ondersteunen bij het opbouwen van een gezond eetpatroon in combinatie met oefeningen op maat. Dit programma is speciaal samengesteld voor vrouwen met obesitas. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen gaan we samen met jou aan de slag naar een gezondere levensstijl zonder obesitas.

Bekijk dit advies

personal trainer voor mannen
Gezonde leefstijl

Personal trainer voor mannen met obesitas

Ben je op zoek naar een personal trainer voor mannen met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende behandelingen voor mannen met obesitas. Onze personal trainers zullen je ondersteunen bij het opbouwen van een gezond eetpatroon in combinatie met oefeningen op maat. Dit programma is speciaal samengesteld voor mannen met obesitas. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen gaan we samen met jou aan de slag naar een gezondere levensstijl zonder obesitas.

Bekijk dit advies

fit worden na corona besmetting
Gezonde leefstijl

Zo word jij weer fit na een coronabesmetting

Ondanks dat de grote piek al een tijdje achter de rug is, heerst corona nog steeds. Heb je last van een hoestje of een zere keel? Je neemt het zekere voor het onzekere en brengt een bezoek aan de GGD of tovert de zoveelste zelftest uit de kast. En ja hoor: geveld door corona. De meesten zijn hier na maximaal 2 weken weer helemaal van hersteld. Maar sommigen kampen langdurig met klachten. We spreken in dat geval van long-covid. Je bent dan volledig hersteld van het virus, maar ervaart een flinke nasleep. Lees in dit artikel hoe je weer conditie kunt opbouwen na corona.

Bekijk dit advies

sporten met gezondheidscoach
Gezonde leefstijl

Aan de slag met een gezondheidscoach, iets voor jou?

Wil jij ook graag een gezonde geest en een vitaal lichaam? Maar weet je niet goed hoe je dat zelfstandig aan moet pakken? Dan is samenwerken met een gezondheids-coach misschien wel iets voor jou. Wat een gezondheidscoach precies doet? En hoe deze jou kan helpen? Wij leggen het je uit.

Bekijk dit advies