Kun je sporten als je ziek bent? In veel gevallen is dit zeker mogelijk
5 juni 2024 Geschreven door: Harry RaaijmakersGezonde leefstijl

Als je graag sport, dan is ziek zijn vervelend. Als je langere tijd ziek blijft, kun je je echter gaan afvragen of je kunt sporten als je ziek bent. Afhankelijk van de mate of wijze waarop je ziek bent, kun je mogelijk zeker gewoon sporten. En kan het zelfs bijdragen aan verbetering van je gezondheid.

Wat is mogelijk?

Als je ziek bent en sporten wilt, dan kun je de mogelijkheden bespreken met één van onze ervaren coaches bij Personal Fitness Nederland. In een vrijblijvend intakegesprek kun je jouw situatie voorleggen en bespreken wat mogelijk is aan coaching tijdens ziekte. Kan je sporten als je ziek bent? In veel gevallen is het zeker mogelijk om met aangepaste oefeningen het sporten weer op te pakken, zelfs als je ziek bent.

Drie succesvolle pijlers

Als je langdurig ziek bent, kun je je gaan afvragen of kunt sporten als je ziek bent. Onze personal trainers geven jou graag advies en zullen je begeleiden volgens ons Leefstijl Programma. Hierbij wordt volop aandacht geschonken aan een drietal succesvolle pijlers, voor doeltreffend support:

  • Beweging
  • Mindset en mentale coaching
  • Voedingsadvies op maat

Herstel door sporten

Als je ziek bent en sporten wilt, neem dan contact op met onze gecertificeerde coaches. Uiteraard geldt dit ook voor als je weer wilt gaan sporten na ziek te zijn geweest. Samen start je een trainingstraject volgens onze Fit for Life methode, die ruimte geeft voor support op een drietal vlakken, namelijk fysiek en mentaal, plus voedingsgericht. Sporten als je ziek bent draagt vaak bij aan herstel van gezondheid.

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

personal trainer vrouwen obesitas
Gezonde leefstijl

Personal trainer voor vrouwen met obesitas

Ben je op zoek naar een personal trainer voor vrouwen met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende behandelingen voor vrouwen met obesitas. Onze personal trainers zullen je ondersteunen bij het opbouwen van een gezond eetpatroon in combinatie met oefeningen op maat. Dit programma is speciaal samengesteld voor vrouwen met obesitas. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen gaan we samen met jou aan de slag naar een gezondere levensstijl zonder obesitas.

Bekijk dit advies

personal trainer voor mannen
Gezonde leefstijl

Personal trainer voor mannen met obesitas

Ben je op zoek naar een personal trainer voor mannen met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende behandelingen voor mannen met obesitas. Onze personal trainers zullen je ondersteunen bij het opbouwen van een gezond eetpatroon in combinatie met oefeningen op maat. Dit programma is speciaal samengesteld voor mannen met obesitas. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en de gewenste doelen gaan we samen met jou aan de slag naar een gezondere levensstijl zonder obesitas.

Bekijk dit advies

fit worden na corona besmetting
Gezonde leefstijl

Zo word jij weer fit na een coronabesmetting

Ondanks dat de grote piek al een tijdje achter de rug is, heerst corona nog steeds. Heb je last van een hoestje of een zere keel? Je neemt het zekere voor het onzekere en brengt een bezoek aan de GGD of tovert de zoveelste zelftest uit de kast. En ja hoor: geveld door corona. De meesten zijn hier na maximaal 2 weken weer helemaal van hersteld. Maar sommigen kampen langdurig met klachten. We spreken in dat geval van long-covid. Je bent dan volledig hersteld van het virus, maar ervaart een flinke nasleep. Lees in dit artikel hoe je weer conditie kunt opbouwen na corona.

Bekijk dit advies

sporten met gezondheidscoach
Gezonde leefstijl

Aan de slag met een gezondheidscoach, iets voor jou?

Wil jij ook graag een gezonde geest en een vitaal lichaam? Maar weet je niet goed hoe je dat zelfstandig aan moet pakken? Dan is samenwerken met een gezondheids-coach misschien wel iets voor jou. Wat een gezondheidscoach precies doet? En hoe deze jou kan helpen? Wij leggen het je uit.

Bekijk dit advies