Spiermassa opbouwen Wordt fitter en sterker!
12 juni 2024 Geschreven door: Jos VermeerKrachttraining en spiergroei

Vaak denken mensen bij krachttrainingen aan gespierde lichamen, opgepompte bodybuilders en gewichten die je niet eens kunt tillen al had je het graag. Maar krachttraining is meer dan alleen een gespierd lijf. Krachttraining is een middel om bepaalde spiergroepen sterker te maken zodat je een fitter en sterker lichaam krijgt.

Betere vetverbranding met krachttraining

Meer spierweefsel zorgt voor een betere stofwisseling en dit leidt weer tot een betere en snellere vetverbranding. Krachttraining is dus niet alleen goed voor je spieren, maar ook goed voor een betere vetverbranding!

Aan krachttraining zit ook een risico verbonden, als je niet weet hoe je het beste kunt trainen. Door een verkeerde houding, te veel gewicht en een slechte uitvoering van de oefeningen kunnen er vervelende blessures ontstaan. Bij Personal Fitness Nederland werken deskundige en ervaren trainers die jou precies leren wat de meest effectieve krachttraining is. Zij zorgen ervoor dat je snel en zichtbaar spierweefsel zult creëren.

Fit for Life programma

Samen met onze personal trainer stel je een plan op om jouw doelen te bereiken. Om spiermassa op te bouwen ga je dan ook samen aan de slag om dat doel te bereiken. Iedere training daagt jouw personal trainer je uit om te werken aan extra spiermassa. Met ons Fit For Life programma ben je met een personal trainer in beweging en krijg je vervolgens als huiswerk een set oefeningen mee naar huis. Moet jij eens opletten hoe snel je sterker wordt!

100% Resultaatgarantie

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Coaches en het unieke Fit for Life programma kunnen wij 100% resultaatgarantie op jouw persoonlijke doelen bieden. En mochten de resultaten toch nog niet helemaal behaald zijn, dan trainen we kosteloos door. Want afspraak = afspraak!

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

sportoefeningen met elastieken
Krachttraining en spiergroei

Sporten met elastiek: 10 efficiënte oefeningen

De zomer is in aantocht. Lekker zonnen aan het zwembad met een cocktail in je hand. Een heerlijk vooruitzicht. Ben jij er klaar voor je badkleding weer uit de kast te treken? Of heb je hier en daar nog wat lichamelijke onzekerheden? Wij hebben een laagdrempelige oplossing voor je: probeer eens te sporten met een elastiek. Effectief tijdens je workout in de sportstudio of lekker thuis voor de televisie. Want je raadt het waarschijnlijk al; het enige wat je nodig hebt is een weerstandselastiek. Wij zetten 5 oefeningen voor het sporten met een elastiek voor je onder elkaar. Zodat jij kan toewerken naar jouw ideale summer body!

Bekijk dit advies

krachttraining voor spiermassa
Krachttraining en spiergroei

Krachttraining

Het is misschien wel één van de hardnekkigste fabels in fitnessland. Want nee: krachttraining maakt je niet meteen een spierbundel of bodybuilder. In een gedoseerde vorm zorgt het voor vetverbranding, een juiste lichaamshouding en meer energie. En voor spieropbouw. Maar een beetje spiermassa, daar word je echt niet meteen de nieuwe Rocky van. Wij leggen je uit hoe het werkt.

Bekijk dit advies

thuis armen trainen
Krachttraining en spiergroei

Hoe kan ik thuis mijn armen trainen?

Er zijn een aantal oefeningen waarmee je thuis je armen kunt trainen. Doordat het een kleine spiergroep is kun je met een paar simpele hulpmiddelen al redelijk goed een armen training doen. Je hebt eigenlijk niet meer nodig dan een paar gewichten bijvoorbeeld in de vorm van flesjes gevuld met water of bijvoorbeeld een fitness elastiek. Wij geven je vijf oefeningen waarmee je op een prima manier thuis je armen kunt trainen.

Bekijk dit advies

krachttraining voor spiermassa
Krachttraining en spiergroei

Hoe vaak per week moet je aan krachttraining doen om meer spiermassa te krijgen?

Bij krachttraining denk je al snel aan krachtpatsers in de sportschool of aan beroemdheden zoals Arnold Schwarzenegger. Daarom denk je misschien dat je meteen voor maximale spiergroei moet gaan, maar dat is natuurlijk niet waar. Krachttraining is voor iedereen goed om te doen. Daarom leggen wij je in dit artikel uit hoe vaak per week je aan krachttraining moet doen om meer spiermassa op te bouwen.

Bekijk dit advies