Samen met coach werken aan oefeningen bij nekpijn Klachten effectief verhelpen
4 juni 2024 Geschreven door: Jos VermeerFysieke klachten en pijn

Veelvuldig werken achter de computer geeft vaak nekklachten. Met de juiste oefeningen bij nekpijn kunnen deze klachten effectief worden verholpen.

De juiste oefeningen

De juiste oefeningen bij nekpijn kun je krijgen via een ervaren coach bij Personal Fitness Nederland. Jouw coach zet alles in werking, zodat jij je persoonlijke doelstellingen kunt behalen. Personal Fitness Nederland zit door heel het land, zo is er altijd een coach beschikbaar om te werken aan oefeningen tegen nekpijn. De juiste oefeningen voor nekpijn worden met je besproken, zodat je weet wat je kunt doen om verbetering in je situatie te realiseren. Veelvuldig werken achter de computer geeft vaak nekklachten. Met de juiste oefeningen bij nekpijn kunnen deze klachten effectief worden verholpen.

Een pakket aan aandacht en zorg

Een coach van Personal Fitness Nederland biedt een totaalpakket aan support voor oefeningen bij nekpijn. Er wordt gewerkt volgens de Fit for Life methode, waarbij een gouden formule geldt. Jouw coach vindt het belangrijk om op een drietal pijlers volledige support te bieden voor het behalen van de beste resultaten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Begeleiding van begin tot eind

Je krijgt een persoonlijke coach aangewezen die zich in jouw vraagstuk verdiept, om zo de juiste oefeningen tegen nekpijn te bedenken. Oefeningen voor nekpijn moeten verlichting bieden en ervoor zorgen dat uw klachten afnemen. Door zelf aan de slag te gaan met oefeningen voor nekpijn, zul je snel effect bemerken. Naast oefeningen bij nekpijn krijg je mentale aanmoediging en voedingsadviezen om het proces te bespoedigen. In functionele trainingssessies doe je oefeningen bij nekpijn.

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

oefeningen op heupklachten te verminderen
Fysieke klachten en pijn

Last van heupklachten? Deze oefeningen verminderen je pijn

Pijnlijke klachten die zich in en rondom de heup vinden. Hoewel veel mensen vermoeden dat deze pas op latere leeftijd voorkomen, is dat niet altijd het geval. Ook jongere lichamen kunnen ermee te kampen krijgen. Sommige heupklachten zijn zelfs aangeboren. Om de pijn die bij heupklachten komt kijken te verhelpen, zetten wij de meest effectieve oefeningen voor je op een rij.

Bekijk dit advies

van stijve nek afkomen
Fysieke klachten en pijn

Hoe kom je van een stijve nek af?

Een stijve nek kan heel vervelend zijn. Je kunt bepaalde bewegingen niet maken, of ervaart veel last of pijn van je spieren. Maar hoe ontstaan deze nekklachten? En hoe kom je van een stijve nek af? Wij leggen het je uit en zetten de beste tips voor je op een rij.

Bekijk dit advies

zwanger rugpijn
Fysieke klachten en pijn

Zo verlicht je rugpijn tijdens de zwangerschap

Tijdens een zwangerschap maakt het lichaam een heleboel veranderingen door. Helaas gaan deze veranderingen vaak gepaard met zeurende pijn en vervelende klachten. Een veelvoorkomend fenomeen bij zwangere vrouwen is rugpijn. En daarbij vaak in de onderug. In deze blog leggen we je uit hoe het komt dat je tijdens een zwangerschap vaak juist dit soort rugklachten ervaart. En we geven je tips waarmee je het kunt verlichten. Waardoor je wat meer kunt genieten van die speciale negen maanden.

Bekijk dit advies

Sporten met spierpijn
Fysieke klachten en pijn

Is sporten met spierpijn wel gezond?

In hoofdlijnen zijn er drie verschillende soorten spierpijn, allen met verschillende oorzaken. We geven je in dit artikel meer uitleg.

Bekijk dit advies