Coaching voor nekklachten na een ongeval Gerichte oefeningen specifiek voor jou
4 juni 2024 Geschreven door: Jos VermeerFysieke klachten en pijn

Om nekklachten na een ongeval te verhelpen, is professionele begeleiding nodig. Alle coaches bij Personal Fitness Nederland hebben fysiologische kennis en weten welke oefeningen bijdragen aan herstel van nekklachten na een ongeval.

Persoonlijk Leefstijl Programma

Kun je wel wat coaching in fitness gebruiken bij nekklachten na een ongeval? Dan ben je bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres. Op locaties door heel Nederland zijn onze sportscholen gevestigd en kun je hier aan de slag met een ervaren coach. Om nekklachten na een ongeval te verminderen zul je gerichte oefeningen moeten doen. Jouw coach kan een persoonlijk Leefstijl Programma opstellen, volgens de Fit for Life methode, om nekklachten na een ongeval te verhelpen. Als je niks aan je nekklachten doet kan het zelfs tot bijvoorbeeld rugproblemen tussen je schouderbladen leiden door middel van uitstraling. Voor de juiste coaching maak je een afspraak met jouw coach en ontvang je advies rondom oplossingen voor nekklachten na een ongeval.

Nekklachten na ongeval verminderen

Om nekklachten na een ongeval te verhelpen, is professionele begeleiding nodig. Alle coaches bij Personal Fitness Nederland hebben fysiologische kennis en weten welke oefeningen bijdragen aan herstel van nekklachten na een ongeval. Hierbij wordt een drietal pijlers aangehouden:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Jouw weg naar herstel

Jouw coach helpt je om zelf meer oplossingsgericht te leren denken, ter bevordering van een positieve mindset. De coaching helpt bij nekklachten na een ongeval, maar zorgt er ook voor dat je weer volop levensvreugde bent. Een pijnlijke ervaring heeft invloed op je lichaam en geest en hier wordt zorgvuldig aandacht aan geschonken. Je krijgt weer de teugels in eigen handen, waarbij jouw coach je het juiste duwtje in de rug geeft voor herstel op fysiek en mentaal niveau. Gun jezelf zorgzaam support bij nekklachten na een ongeval.

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

oefeningen op heupklachten te verminderen
Fysieke klachten en pijn

Last van heupklachten? Deze oefeningen verminderen je pijn

Pijnlijke klachten die zich in en rondom de heup vinden. Hoewel veel mensen vermoeden dat deze pas op latere leeftijd voorkomen, is dat niet altijd het geval. Ook jongere lichamen kunnen ermee te kampen krijgen. Sommige heupklachten zijn zelfs aangeboren. Om de pijn die bij heupklachten komt kijken te verhelpen, zetten wij de meest effectieve oefeningen voor je op een rij.

Bekijk dit advies

van stijve nek afkomen
Fysieke klachten en pijn

Hoe kom je van een stijve nek af?

Een stijve nek kan heel vervelend zijn. Je kunt bepaalde bewegingen niet maken, of ervaart veel last of pijn van je spieren. Maar hoe ontstaan deze nekklachten? En hoe kom je van een stijve nek af? Wij leggen het je uit en zetten de beste tips voor je op een rij.

Bekijk dit advies

zwanger rugpijn
Fysieke klachten en pijn

Zo verlicht je rugpijn tijdens de zwangerschap

Tijdens een zwangerschap maakt het lichaam een heleboel veranderingen door. Helaas gaan deze veranderingen vaak gepaard met zeurende pijn en vervelende klachten. Een veelvoorkomend fenomeen bij zwangere vrouwen is rugpijn. En daarbij vaak in de onderug. In deze blog leggen we je uit hoe het komt dat je tijdens een zwangerschap vaak juist dit soort rugklachten ervaart. En we geven je tips waarmee je het kunt verlichten. Waardoor je wat meer kunt genieten van die speciale negen maanden.

Bekijk dit advies

Sporten met spierpijn
Fysieke klachten en pijn

Is sporten met spierpijn wel gezond?

In hoofdlijnen zijn er drie verschillende soorten spierpijn, allen met verschillende oorzaken. We geven je in dit artikel meer uitleg.

Bekijk dit advies