Kniepijn bij fietsen kan verholpen worden Ga voor pijnvrij fietsen!
5 juni 2024 Geschreven door: Jos VermeerFysieke klachten en pijn

Wil je zonder kniepijn fietsen en een juiste houding aannemen op de fiets? Dan kan jouw persoonlijke coach je daarbij helpen. Met gerichte oefeningen kom je snel bij het behalen van jouw doelstellingen en zul je een verbetering in je gezondheid bemerken.

Blijf niet te lang rondlopen met kniepijn

Onverwachts kan er kniepijn bij het fietsen optreden, zonder dat direct duidelijk is waardoor het komt. Misschien heb je net een te krachtige beweging gemaakt, wat doorschiet naar de knie. Als het vaker voorkomt of de pijn houdt langer aan, wordt het tijd om ernaar te laten kijken. Een ervaren coach kan je oefeningen geven om je knie weer sterk te maken en ervoor te zorgen dat de kniepijn door het fietsen minder wordt. Soms ervaar je kniepijn aan de voorkant na het fietsen en kun je er nog lang last van houden. Door mee te doen met het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland krijg je adviezen op maat en zal een persoonlijke coach je begeleiden naar herstel.

Kniepijn door het fietsen

Het coaching traject bij Personal Fitness Nederland geeft zoveel meer dan enkel fitness support. Er wordt een geheel behandelplan opgesteld, waarbij doelstellingen worden vastgelegd. Om kniepijn bij het fietsen te verhelpen, ontvang je naast oefeningen ook mentaal support en voedingsadviezen. Drie kenmerkende pijlers voor deze begeleiding zijn:

  • Voeding
  • Bewegen
  • Mindset en Coaching

Zonder kniepijn fietsen

Wil je zonder kniepijn fietsen en een juiste houding aannemen op de fiets? Dan kan jouw persoonlijke coach je daarbij helpen. Met gerichte oefeningen kom je snel bij het behalen van jouw doelstellingen en zul je een verbetering in je gezondheid bemerken. Zonder kniepijn fietsen wordt de nieuwe verwachting, zeker nu jouw coach met de bewezen Fit for Life methode jouw vorderingen volle aandacht geeft.

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

oefeningen op heupklachten te verminderen
Fysieke klachten en pijn

Last van heupklachten? Deze oefeningen verminderen je pijn

Pijnlijke klachten die zich in en rondom de heup vinden. Hoewel veel mensen vermoeden dat deze pas op latere leeftijd voorkomen, is dat niet altijd het geval. Ook jongere lichamen kunnen ermee te kampen krijgen. Sommige heupklachten zijn zelfs aangeboren. Om de pijn die bij heupklachten komt kijken te verhelpen, zetten wij de meest effectieve oefeningen voor je op een rij.

Bekijk dit advies

van stijve nek afkomen
Fysieke klachten en pijn

Hoe kom je van een stijve nek af?

Een stijve nek kan heel vervelend zijn. Je kunt bepaalde bewegingen niet maken, of ervaart veel last of pijn van je spieren. Maar hoe ontstaan deze nekklachten? En hoe kom je van een stijve nek af? Wij leggen het je uit en zetten de beste tips voor je op een rij.

Bekijk dit advies

zwanger rugpijn
Fysieke klachten en pijn

Zo verlicht je rugpijn tijdens de zwangerschap

Tijdens een zwangerschap maakt het lichaam een heleboel veranderingen door. Helaas gaan deze veranderingen vaak gepaard met zeurende pijn en vervelende klachten. Een veelvoorkomend fenomeen bij zwangere vrouwen is rugpijn. En daarbij vaak in de onderug. In deze blog leggen we je uit hoe het komt dat je tijdens een zwangerschap vaak juist dit soort rugklachten ervaart. En we geven je tips waarmee je het kunt verlichten. Waardoor je wat meer kunt genieten van die speciale negen maanden.

Bekijk dit advies

Sporten met spierpijn
Fysieke klachten en pijn

Is sporten met spierpijn wel gezond?

In hoofdlijnen zijn er drie verschillende soorten spierpijn, allen met verschillende oorzaken. We geven je in dit artikel meer uitleg.

Bekijk dit advies