Kinderen en sport, ideaal voor de ontwikkeling De perfecte combinatie voor coaching
30 mei 2024 Geschreven door: Harry RaaijmakersSport en kinderen

Kinderen en sport zijn uitstekend met elkaar te combineren. Aangezien kinderen nog in ontwikkeling zijn, is het belangrijk dat de juiste begeleiding wordt gegeven. Onze ervaren coaches bij Personal Fitness Nederland weten precies hoe sporten op een leuke en bemoedigende manier kan worden aangeboden.

Sport en kinderen begeleiden

Een professionele coach begeleidt sport en kinderen volgens onze Fit for Life methode. Sport en kinderen komen zo effectief samen, zonder dat er belasting optreedt in de fysieke ontwikkeling van kinderen. Door kinderen en persoonlijke sportles samen te brengen, ontdekken kinderen hun fysieke vaardigheden en leren ze op leuke manier samen te werken met anderen. Bij onze Fit for Life methode ligt de nadruk op zowel fysieke als mentale gezondheid en leren kinderen een gezonde leefstijl aan, door middel van voedingsadviezen. Kenmerkende pijlers binnen deze methode zijn:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Coach voor kinderen en sport

Als je kinderen en persoonlijke sportles wilt combineren, dan kies je voor de begeleiding van een professionele coach. Deze kan de kinderen op een leuke manier uitdagen om het beste uit henzelf te halen en bovendien geeft deze coach positieve bemoediging voor het aanwennen van een positieve mindset. Sportles wordt op die manier een leuke ervaring, wat kinderen zal aanmoedigen om in beweging te komen. Het samenbrengen van kinderen en sport geeft zo kans op een gezonde leefstijl en goede ontwikkeling van botten en spieropbouw. Voor persoonlijke coaching kun je terecht bij Personal Fitness Nederland.

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

personal fitness kinderen
Sport en kinderen

Personal fitness voor kinderen

Voorkom overgewicht bij je kinderen door een Personal Fitness voor kinderen. Door de komst van computers, tablets, iPhones en andere hightech gadgets zijn onze kinderen de laatste jaren steeds zwaarder geworden. Overgewicht bij kinderen komt steeds vaker voor en neemt ook steeds extremere vormen aan. Dit zorgt niet alleen voor lichamelijk ongemak maar ook op sociaal gebied hebben deze kinderen vaak een achterstand.

Bekijk dit advies

Gijs aan het woord
Sport en kinderen

Onze topper Gijs aan het woord

Gijs heeft bij Personal Fitness Nederland het Fit for Life programma gevolgd en is al flink wat kilo's kwijt! Lees het verhaal van Gijs. Je mag er erg trots op zijn Gijs!

Bekijk dit advies

overgewicht bij kinderen
Sport en kinderen

Overgewicht bij kinderen

Overgewicht bij kinderen is een zorgelijke ontwikkeling in onze maatschappij. Je wilt je kind natuurlijk het liefst gezond en gelukkig groot zien worden. Maar veel kinderen in Nederland zijn niet zo fit en blij als zij zouden kunnen zijn, vanwege overtollige kilo’s die zij dagelijks met zich mee dragen. Voor de gezondheid van de Nederlandse jeugd is het van belang om overgewicht te voorkomen en terug te dringen. Wij vertellen je er meer over.

Bekijk dit advies

Sporten jonge moeders
Sport en kinderen

Als moeder sporten combineren met jonge kinderen

Als jonge moeder ben je druk met werken, huishoudelijke taken uitvoeren, een sociaal leven onderhouden, jonge kinderen opvoeden en dan ook nog tijd vinden om te kunnen sporten. Herken jij jezelf hierin en vind je het als jonge moeder ook lastig om een sportmoment te vinden in je drukke leven? Toch is dit niet onmogelijk! Lees in dit artikel de langdurige positieve gevolgen van effectief en efficiënt sporten.

Bekijk dit advies