Heupklachten aanpakken met coaching Pijnvrij door het leven
4 juni 2024 Geschreven door: Jos VermeerFysieke klachten en pijn

Bij klachten aan de heup kun je vaak wel wat begeleiding gebruiken. Wellicht is je houding niet optimaal, maar ben je je hier zelf niet bewust van. Ook verkeerde activiteiten kunnen leiden tot klachten aan de heup.

Begeleiding nodig?

Het kan zijn dat je klachten hebt aan je heup bij het hardlopen. Uiteraard wil je graag klachten aan de heup aanpakken en dit is goed mogelijk met de support van een ervaren coach. Bij Personal Fitness Nederland ontvang je uitstekende begeleiding en kan een specifiek Leefstijl Programma worden opgesteld om klachten in de heup te verminderen. In een professionele oefenruimte worden trainingssessies gehouden waar je profijt aan zult ondervinden, om klachten aan de heup te verhelpen.

Klachten aan heup verminderen

Om klachten aan de heup te verhelpen wordt gebruik gemaakt van een gouden formule. De coaches bij Personal Fitness Nederland hanteren een totaalpakket aan support, waarbij je volledige aandacht krijgt voor jouw persoonlijke doelstellingen. Een drietal pijlers kenmerkt het programma:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Afspraak maken met coach

Je kunt bij één van de vestigingen van Personal Fitness Nederland terecht voor het maken van een afspraak met jouw persoonlijke coach. Wekelijks zullen de vorderingen worden besproken en er is voldoende aandacht voor het verbeteren van de eigen mindset en voedingspatronen. Voor klachten aan de heup kunnen effectieve oefeningen worden aangereikt om juist deze klachten aan de heup te verhelpen. Klachten aan heup of gewrichten hoeven zo niet langer meer een belasting te zijn. Er is snel verbetering mogelijk om klachten aan de heup te verminderen.

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

oefeningen op heupklachten te verminderen
Fysieke klachten en pijn

Last van heupklachten? Deze oefeningen verminderen je pijn

Pijnlijke klachten die zich in en rondom de heup vinden. Hoewel veel mensen vermoeden dat deze pas op latere leeftijd voorkomen, is dat niet altijd het geval. Ook jongere lichamen kunnen ermee te kampen krijgen. Sommige heupklachten zijn zelfs aangeboren. Om de pijn die bij heupklachten komt kijken te verhelpen, zetten wij de meest effectieve oefeningen voor je op een rij.

Bekijk dit advies

van stijve nek afkomen
Fysieke klachten en pijn

Hoe kom je van een stijve nek af?

Een stijve nek kan heel vervelend zijn. Je kunt bepaalde bewegingen niet maken, of ervaart veel last of pijn van je spieren. Maar hoe ontstaan deze nekklachten? En hoe kom je van een stijve nek af? Wij leggen het je uit en zetten de beste tips voor je op een rij.

Bekijk dit advies

zwanger rugpijn
Fysieke klachten en pijn

Zo verlicht je rugpijn tijdens de zwangerschap

Tijdens een zwangerschap maakt het lichaam een heleboel veranderingen door. Helaas gaan deze veranderingen vaak gepaard met zeurende pijn en vervelende klachten. Een veelvoorkomend fenomeen bij zwangere vrouwen is rugpijn. En daarbij vaak in de onderug. In deze blog leggen we je uit hoe het komt dat je tijdens een zwangerschap vaak juist dit soort rugklachten ervaart. En we geven je tips waarmee je het kunt verlichten. Waardoor je wat meer kunt genieten van die speciale negen maanden.

Bekijk dit advies

Sporten met spierpijn
Fysieke klachten en pijn

Is sporten met spierpijn wel gezond?

In hoofdlijnen zijn er drie verschillende soorten spierpijn, allen met verschillende oorzaken. We geven je in dit artikel meer uitleg.

Bekijk dit advies