Afvallen tijdens zwangerschap Een op maat gemaakt plan
26 juli 2024 Geschreven door: Petra VermeerGezond afvallen

Als jij wilt afvallen tijdens je zwangerschap dan is het belangrijk dat je dat met begeleiding doet. Jij en je ontwikkelende baby hebben been bepaald aantal calorieën nodig zodat jullie beide de stoffen krijgen die jullie nodig hebben. Je baby moet groeien en de best mogelijke start krijgen in het leven. Gewicht verliezen tijdens de zwangerschap is niet gevaarlijk als je het onder begeleiding doet van een specialist. En bij Personal Fitness Nederland bieden we je dan alle hulp om dit veilig te doen.

Afvallen tijdens zwangerschap met Fit for Life

Via ons Fit for Life programma krijg je een persoonlijke coach aangewezen die jou helpt je doelen te bereiken. Hij of zij zal je een dieet tijdens je zwangerschap aanraden waarmee je langzaam wat kilo’s verliest. Ook sporten tijdens de zwangerschap is ongevaarlijk zo lang het onder begeleiding gebeurt van een professional. En bij Personal Fitness Nederland richten we ons niet op dieten, maar op het aannemen van gezonde gewoonten. Daarvoor hanteren we drie pijlers:

  • Beweging
  • Voegingsadvies
  • Coaching en training

Veilig wat kilo’s kwijt

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept Fit for Life.

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

afvallen onder begeleiding
Gezond afvallen

Afvallen onder begeleiding

Als jij gewicht wilt verliezen is afvallen onder begeleiding het beste wat je kunt doen. En dat is precies wat wij bieden bij Personal Fitness Nederland. Bij ons krijg je een persoonlijke coach die fungeert als een trainer, een voedingsdeskundige en een mindset coach. Je krijgt dus een totaaloplossing aangeleverd waarmee jij het gewicht bereikt waar je je goed bij voelt.

Bekijk dit advies

personal trainer voor mensen obesitas
Gezond afvallen

Personal trainer voor mensen met obesitas

Ben je op zoek naar een personal trainer gericht op mensen met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze personal trainers helpen jou om je doelen te bereiken; tegelijkertijd bestrijd je ook veel ziektes die met zwaarlijvigheid gepaard gaan – lichaamsbeweging kan helpen bij diabetes-gerelateerde problemen en verlaagt ook je bloeddruk. Personal Fitness Nederland kan jou hierbij helpen.

Bekijk dit advies

afvallen met wielrennen
Gezond afvallen

Afvallen met wielrennen

Wielrennen is in korte tijd enorm in populariteit gestegen. Het is de perfecte hobby voor in de buitenlucht: ontspannend én gezond! Je verbrandt met het fietsen namelijk enorm veel calorieën. Wielrennen is dan ook een van de beste manieren om snel gewicht te verliezen. Maar hoe en waarom werkt afvallen door te wielrennen? Het antwoord lees je in dit blog.

Bekijk dit advies

sporten 60 plus
Gezond afvallen

Afvallen na je 60ste, hoe en waarom

De afgelopen jaren zijn die extra kilo’s er ongemerkt bijgekomen, maar nu wil je ervan af. Afvallen op 60+ jarige leeftijd blijkt lastig, maar is wel belangrijk om gezondheidsrisico’s te beperken. In deze blog lees je waarom gewicht verliezen op latere leeftijd moeilijker is en welke gezondheidsklachten je voorkomt met een gezonde leefstijl. Ook delen we vijf tips om een begin te maken met het ontwikkelen van nieuwe gewoontes voor een fitter lichaam.

Bekijk dit advies