Hoe kan ik 20 kilo afvallen? Een haalbaar doel!
4 juni 2024 Geschreven door: Petra VermeerGezond afvallen

Heb je overgewicht en zou je het liefst minstens 20 kilo afvallen? Dan heb je vast gemerkt dat dit nog een behoorlijke klus is. Eentje waar veel doorzettingsvermogen en wilskracht voor nodig is. Die je het liefst vooruitschuift en waar je op een later moment mee aan de slag wilt gaan. Maar je weet inmiddels: van uitstel komt afstel.

Versterking inschakelen

Want ja, het bekende spreekwoord is ook bij 20 kilo afvallen van toepassing. En dus is het tijd om wat versterking in te schakelen. Versterking in de vorm van een eigen personal trainer die aan de hand van het Fit for Life-programma samen met jou werkt aan jouw nieuwe levensstijl. Wil jij:

  • 5, 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Fitter, strakker en sterker worden
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
  • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis intakegesprek via het formulier onderaan deze pagina om te kijken wat Personal Fitness Nederland voor jou kan betekenen.

20 kilo afvallen met het Fit for Life-programma

20 kilo afvallen, het is niet niks. Als je dit soort grote doelen hebt gesteld voor jezelf, dan is het ook verstandig daarbij de juiste begeleiding te krijgen. Met ons Fit for Life-programma richten we ons op alle pijlers die meetellen bij het afvallen: beweging, voeding en mental coaching. Deze pijlers tezamen staan garant voor succes. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en een missie voor ogen. Meedoen aan wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers, op maat gemaakte voedingsschema’s en de nodige mental coaching sessies. Zo behaalden zij hun doelen. En nú is het de hoogste tijd voor die van jou: 20 kilo afvallen.

afvallen 20 kilo

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

1. Al jaren op rij verkozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach

Met alle expertise in huis zetten we altijd in op het beste resultaat: 20 kilo afvallen bijvoorbeeld. Een tevreden klant, dat is waar we het voor doen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

2. Trainen waar en wanneer het jou uitkomst

Omdat we veel belang hechten aan persoonlijke begeleiding, train je wekelijks met een persoonlijke trainer. Je krijgt een werkboek mee, persoonlijk voedingsadvies en een gratis fitnessset voor thuis. Zo kun je op ieder moment van de dag je oefeningen herhalen. Waar en wanneer het jou uitkomt.

3. Resultaat gegarandeerd

We denken graag met je mee en stellen alles in het werk om jou te helpen 20 kilo af te vallen. Zo bieden we bijvoorbeeld 100% resultaatgarantie aan. Hiermee staat níets het verliezen van al die overtollige kilo’s nog in de weg. Bereiken we jouw doel niet binnen het gestelde termijn? Dan gaan we gewoon op onze kosten verder. Want afspraak = afspraak. En beloofd = beloofd.

4. Een stok achter de deur

We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt. Stap voor stap, kilo voor kilo werken we naar die eindstreep toe: 20 kilo afvallen. Daar kun je van op aan! Hoe we dit doen, is in overleg. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in drie maanden 10 kilo af te vallen.

Geen jojo-effect, duurzaam 20 kilo afvallen

Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn. Met ons Fit for Life-programma helpen we je dan ook duurzaam vooruit. Geen jojo-effect, waarmee je weer terug bij af bent. Maar een structurele verandering in je leven. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt met een coach aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht krijgt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

20 kilo afvallen

Hulp nodig voor 20 kilo afvallen?

Je leest het: 20 kilo afvallen, daar komt het nodige bij kijken. Weet dan dat wij van Personal Fitness Nederland altijd voor je klaarstaan en jou graag helpen met:

  • 5, 10, 15 of 20+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
  • Fitter, strakker en sterker worden
  • Voedingsschema op maat
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
  • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Maak kennis met ons Fit for Life-programma tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek.  Via onderstaand formulier kun je een afspraak maken bij een vestiging bij jou in de buurt.

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

afvallen tijdens zwangerschap
Gezond afvallen

Afvallen tijdens zwangerschap

Als jij wilt afvallen tijdens je zwangerschap dan is het belangrijk dat je dat met begeleiding doet. Jij en je ontwikkelende baby hebben been bepaald aantal calorieën nodig zodat jullie beide de stoffen krijgen die jullie nodig hebben. Je baby moet groeien en de best mogelijke start krijgen in het leven. Gewicht verliezen tijdens de zwangerschap is niet gevaarlijk als je het onder begeleiding doet van een specialist. En bij Personal Fitness Nederland bieden we je dan alle hulp om dit veilig te doen.

Bekijk dit advies

afvallen onder begeleiding
Gezond afvallen

Afvallen onder begeleiding

Als jij gewicht wilt verliezen is afvallen onder begeleiding het beste wat je kunt doen. En dat is precies wat wij bieden bij Personal Fitness Nederland. Bij ons krijg je een persoonlijke coach die fungeert als een trainer, een voedingsdeskundige en een mindset coach. Je krijgt dus een totaaloplossing aangeleverd waarmee jij het gewicht bereikt waar je je goed bij voelt.

Bekijk dit advies

personal trainer voor mensen obesitas
Gezond afvallen

Personal trainer voor mensen met obesitas

Ben je op zoek naar een personal trainer gericht op mensen met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze personal trainers helpen jou om je doelen te bereiken; tegelijkertijd bestrijd je ook veel ziektes die met zwaarlijvigheid gepaard gaan – lichaamsbeweging kan helpen bij diabetes-gerelateerde problemen en verlaagt ook je bloeddruk. Personal Fitness Nederland kan jou hierbij helpen.

Bekijk dit advies

afvallen met wielrennen
Gezond afvallen

Afvallen met wielrennen

Wielrennen is in korte tijd enorm in populariteit gestegen. Het is de perfecte hobby voor in de buitenlucht: ontspannend én gezond! Je verbrandt met het fietsen namelijk enorm veel calorieën. Wielrennen is dan ook een van de beste manieren om snel gewicht te verliezen. Maar hoe en waarom werkt afvallen door te wielrennen? Het antwoord lees je in dit blog.

Bekijk dit advies