Hoe in drie maanden 10 kilo afvallen? Een mooi streven
30 mei 2024 Geschreven door: Petra VermeerGezond afvallen

Je bent vastberaden: jij wilt 5, 10, 15, 20 of 25 kilo afvallen in 3 maanden. Een hartstikke mooi streven, maar hoe zorg je er nou voor dat je zoveel kilo’s verliest in een korte tijd én je streefgewicht daarna ook behoudt? Het antwoord is simpel: kennis, kunde en discipline. Heb je het idee dat je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken, dan is begeleiding de oplossing. Ga samen met een personal trainer, voedingscoach en mental coach aan de slag met ons Fit for Life-programma. Met hún kennis, kunde en flinke dosis motiverende woorden zijn zij hét steuntje in de rug dat je nodig hebt om je doel: overtollige kilo’s afvallen in 3 maanden, te bereiken.

Behaal jouw doel

Ga samen met een personal trainer, voedingscoach en mental coach aan de slag met ons Fit for Life-programma. Met hún kennis, kunde en flinke dosis motiverende woorden zijn zij hét steuntje in de rug dat je nodig hebt om je doel: overtollige kilo’s afvallen in 3 maanden, te bereiken.

Met hún kennis, kunde en flinke dosis motiverende woorden zijn zij hét steuntje in de rug dat je nodig hebt om je doel: overtollige kilo’s afvallen in 3 maanden, te bereiken. Wil jij:

  • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
  • Fitter, strakker en sterker worden
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
  • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis intakegesprek via het formulier onderaan deze pagina.

Hulp met 10 kilo afvallen in 3 maanden

Je wilt in 3 maanden afvallen: een flinke uitdaging. Je hoofd loopt over, je zit immers vol onbeantwoorde vragen. Want wat is nou een verantwoorde en veilige manier om kilo’s kwijt te raken? Hoe vaak moet je sporten per week? Hoe veel en wat mag je dagelijks eten? En hoe houd je jezelf gemotiveerd? Stuk voor stuk vragen waarop wij de antwoorden hebben. En díe delen we maar al te graag met jou!

Fit for Life-programma

Binnen ons Fit for Life-programma staan onze gecertificeerde trainers je dan ook bij met raad en daad. En dát maakt gegarandeerd verschil in jouw strijd tegen de kilo’s.

  • Je traint wekelijks met een personal trainer die je tot het uiterste drijft.
  • Je eet volgens een persoonlijk voedingsschema afgestemd op jouw lichaam, doelen en sportprestaties.
  • Én je werkt ook aan je mentale welzijn.

Zo behaal je niet alleen je streefgewicht, je blijft ook daarna op gewicht.

Sporten met een personal trainer

Wie in 3 maanden 10 kilo wil afvallen, moet zich wagen aan heel wat beweging. Aangezien ieder mens anders is, werken we binnen het Fit for Life-programma met een persoonlijk trainingsschema. Zo weet je zeker dat je in drie maanden van die overtollige kilo’s afkomt. Samen met een personal trainer sport je dan ook wekelijks in een van onze studio’s bij jou in de buurt. Op de dagen dat je niet op locatie traint, kun je thuis aan de slag.

Een persoonlijk voedingsschema voor 10 kilo afvallen in 3 maanden

Met enkel sporten behaal je je streefgewicht niet. Wie in drie maanden 10 kilo wil afvallen zal ook een gezonder eetpatroon moeten aannemen. Vandaar dat je aan de start van het Fit for Life-programma een op maat gemaakt voedingsschema ontvangt. Op basis van jouw lichaam, sportprestaties en doelen stelt een BGN-geregistreerde voedingsconsulent een eetschema op. Daardoor weet je exact wat, wanneer en hoeveel je dagelijks mag eten. Daarnaast zorgt het voor structuur én is het gemakkelijker slechte eetgewoontes achter je te laten. Iets wat van cruciaal belang is om een gezonde levensstijl te creëren. Extra fijn meegenomen is dat urenlang brainstormen over gezonde recepten ook verleden tijd is. Dat scheelt je een heleboel tijd!

Focus op je mentale welzijn

In 3 maanden 10 kilo afvallen is een uitdaging die niet alleen fysiek, maar ook mentaal wat van je vraagt. Wie lekker in z’n vel wil zitten, moet ook van binnen veranderen. Vandaar dat je binnen het programma naast de focus op beweging en voeding, ook aan de slag gaat met een mental coach. Hij of zij is er op momenten dat je het liefste de handdoek in de ring wilt gooien. In gesprekken met een mental coach bespreek je dan ook je mentale welzijn en ga je aan de slag met je mindset. Wie de juiste mindset heeft, behaalt en behoudt daadwerkelijk het streefgewicht.

Juiste tools om ook thuis te sporten

We zorgen ervoor dat je de juiste tools aangereikt krijgt zodat je ook in je eigen omgeving kunt sporten. Uiteraard wordt het trainingsschema aangepast naarmate je fitter wordt. Zo weet je zeker dat je effectief en efficiënt bezig bent. Een dag geen zin? Dan staat jouw personal trainer voor je klaar. Om je te motiveren, ondersteunen en je dat zetje in de rug te geven dat je op dat moment oh zo hard nodig hebt.

Persoonlijke aanpak voor 10 kilo afvallen in 3 maanden

Ben je er inmiddels zeker van dat je samen met een personal trainer alles op alles wil zetten om in 3 maanden 10 kilo af te vallen? Dan is ons lifestyle- fitnessprogramma jouw op het lijf geschreven. Door middel van een persoonlijke aanpak krijg je alle tools die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. Wil jij:

  • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
  • Fitter, strakker en sterker worden
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
  • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Wil je weten of het programma iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis intakegesprek.

Gratis intakegesprek!

Vraag een gratis intakegesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam

Gerelateerde artikelen

afvallen tijdens zwangerschap
Gezond afvallen

Afvallen tijdens zwangerschap

Als jij wilt afvallen tijdens je zwangerschap dan is het belangrijk dat je dat met begeleiding doet. Jij en je ontwikkelende baby hebben been bepaald aantal calorieën nodig zodat jullie beide de stoffen krijgen die jullie nodig hebben. Je baby moet groeien en de best mogelijke start krijgen in het leven. Gewicht verliezen tijdens de zwangerschap is niet gevaarlijk als je het onder begeleiding doet van een specialist. En bij Personal Fitness Nederland bieden we je dan alle hulp om dit veilig te doen.

Bekijk dit advies

afvallen onder begeleiding
Gezond afvallen

Afvallen onder begeleiding

Als jij gewicht wilt verliezen is afvallen onder begeleiding het beste wat je kunt doen. En dat is precies wat wij bieden bij Personal Fitness Nederland. Bij ons krijg je een persoonlijke coach die fungeert als een trainer, een voedingsdeskundige en een mindset coach. Je krijgt dus een totaaloplossing aangeleverd waarmee jij het gewicht bereikt waar je je goed bij voelt.

Bekijk dit advies

personal trainer voor mensen obesitas
Gezond afvallen

Personal trainer voor mensen met obesitas

Ben je op zoek naar een personal trainer gericht op mensen met obesitas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze personal trainers helpen jou om je doelen te bereiken; tegelijkertijd bestrijd je ook veel ziektes die met zwaarlijvigheid gepaard gaan – lichaamsbeweging kan helpen bij diabetes-gerelateerde problemen en verlaagt ook je bloeddruk. Personal Fitness Nederland kan jou hierbij helpen.

Bekijk dit advies

afvallen met wielrennen
Gezond afvallen

Afvallen met wielrennen

Wielrennen is in korte tijd enorm in populariteit gestegen. Het is de perfecte hobby voor in de buitenlucht: ontspannend én gezond! Je verbrandt met het fietsen namelijk enorm veel calorieën. Wielrennen is dan ook een van de beste manieren om snel gewicht te verliezen. Maar hoe en waarom werkt afvallen door te wielrennen? Het antwoord lees je in dit blog.

Bekijk dit advies