Personal trainer Barendrecht
Deventerseweg 35, 2994 LE Barendrecht
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Barendrecht!

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Barendrecht, leuk dat je een personal trainer zoekt! Wij zijn meer dan een normale personal trainer in Barendrecht, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie.

Meer dan honderden mensen uit Barendrecht gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende?

Onze gecertificeerde personal trainers in Barendrecht staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis intakegesprek en maak kennis met onze studio!

fit worden met personal trainer

8,5 uit 16 klantreviews

" Resultaat? Het werkt! In zes maanden ben ik ruim 20 kilo afgevallen en is mijn conditie spectaculair verbeterd. Ik voel me fit, gezond en happy. "

Lees reviews

Word ik jouw personal coach in Barendrecht?

personal trainer Barendrecht Kevin

Kevin de Groot

Met mijn enthousiasme en toewijding begeleid ik mensen op weg naar een gezondere levensstijl.

Lees meer

personal trainer Barendrecht Melissa

Melissa Tiel

Mijn passie is het helpen van mensen naar een gezonde en fijne leefstijl.

Lees meer

Ons bewezen Fit for Life methode

Het belangrijkste uitgangspunt wat Personal Fitness Nederland gebruikt in zijn studio’s, is het eigen ontwikkelde en bewezen Fit for Life programma. Hierbij vinden wij dat ieder mens uniek is. Ook jij.

Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training. Bij het Fit for Life programma zit altijd inbegrepen:

  • Trainingsessies in studio
  • Inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
  • Voedingsadvies op maat
  • Mental coaching sessies
  • Diverse werkboeken
  • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
  • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis

Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Ontmoet ons daarom snel in één van onze studio’s. Op basis daarvan maken onze personal coaches een trainingsschema op maat.

fit for life programma uitgelegd
award voor beste personal trainer

Voor ieder doel en budget bied onze studio in Barendrecht een programma op maat

personal training aanbod

1 op 1 begeleiding met jouw personal coach

Individuele aandacht, een trainingsschema op maat en een extra motivator om nog nét dat beetje extra te geven.

AL VANAF €72,50 PER WEEK
personal trainer duo

DUO training

Ga samen met een vriend(in), collega of familielid voor DUO training met een personal coach als je graag samen traint! Je traint dan met zijn tweeën samen met een personal coach.

AL VANAF €54,95 PER WEEK
groepstraining aanbod

Doelgerichte groepstrainingen

Sport samen met anderen in groepjes van maximaal zes personen. Door in een groep te trainen ben je gemotiveerder, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen.

AL VANAF €13,95 PER WEEK

*Wat je uiteindelijk betaalt voor een lidmaatschap is afhankelijk van een aantal factoren zoals: Welke trainingsvorm je kiest, de duur van het programma en hoe vaak per week je wilt gaan trainen. Na het invullen van het aanmeldformulier nemen onze personal coaches contact met je op om je wensen te bespreken.

Ook altijd inbegrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% RESULTAATGARANTIE. Als enige in Nederland garanderen onze personal coaches 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
over Personal Fitness Nederland

Dit vinden onze toppers van onze studio in Barendrecht:

Een 8,5 uit 16 klantervaringen
klant review personal fitness nederland
7 / 10
Personal trainer Barendrecht

Suzanne

Ik zit na jaren weer lekker in mijn vel. Ik beweeg, eet gezond en heb weer positieve gedachten!

Bekijk verhaal

klant review personal fitness nederland
8 / 10
Personal trainer Barendrecht

Priscilla

Ik voel mezelf fitter dan ooit!

Bekijk verhaal

klant review personal fitness nederland
8 / 10
Personal trainer Barendrecht

Petra

Meer rust en vitaliteit

Bekijk verhaal

Krijg tot wel 40% korting via jouw werkgever!

Is jouw werkgever aangesloten bij Benvitaal, Bedrijfsfitness Nederland of HollandFit? Dan kun je tot wel 40 procent korting krijgen bij Personal Fitness Nederland.

Meld je aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam
* We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een afspraak in te plannen voor het gratis intakegesprek.
Goed idee!

Meld je aan en ontvang een gratis healthcheck t.w.v. €99,-​

Wat krijg je tijdens het intakegesprek?

  • Kennismaking met de coach en studio​
  • Bespreken van jouw wensen en doelen
  • Gezondheidsmeting, waar sta je nu?

Volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Barendrecht

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Barendrecht zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Barendrecht. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Barendrecht

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Barendrecht er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Gezonder en energieker met personal trainer in Barendrecht

Wil jij een betere conditie, een strakker en fitter lichaam, minder stress en meer energie, dan is het Fit for Life personal training programma in Barendrecht jouw plek van bestemming. Onze studio is ingericht om jou te helpen jouw doelstellingen te bereiken en om dat te doen gaan we verder dan training alleen. Beweging, gezonde voeding en mentale coaching zijn de drie pijlers die wij hanteren zodat jij jouw leven voor goed de juiste richting op stuurt. Deze cocktail van methoden heeft tot nu toe 100% succes opgeleverd.

Complete personal training in Barendrecht

Wij bieden jou personal training aan op verschillende niveaus. Via ons Fit for Life programma word je in contact gebracht met een personal trainer in Barendrecht die in onze studio en ook buiten met jou aan de slag gaat. De voedingscoach is ook onderdeel van ons team en helpt je met het veranderen van slechte eetgewoonten. Vanaf dat moment maak je heerlijke gebalanceerde maaltijden klaar om je trainingen kracht bij te zetten. De mentale coach is er om je kracht te geven als je excuses zoekt, als je voor verleidingen komt te staan of als je een tegenslag meemaakt.

Een fitter lichaam met personal fitness Barendrecht

Personal training in Barendrecht is nog nooit zo compleet geweest als met het Fit for Life programma. Aan het einde heb jij niet alleen een fitter lichaam aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant en mentaal. Stress en depressie verminderen, je voelt je zelfverzekerd, je zit boordevol energie en kunt alles aan wat het leven je toereikt. We richten ons op de lange termijn, dus deze resultaten zijn permanent.

Jij staat centraal

Ook al blijven de drie pijlers essentieel, de rest van je fitness programma in Barendrecht is volledig op maat gemaakt voor jou. Onze personal trainer in Barendrecht maakt een plan waarmee jouw persoonlijke doelstellingen worden gehaald, de voedingsdeskundige geeft je op maat gemaakte voedingslijsten en bij de mental coaching sessies worden jouw hordes overwonnen en de race naar de finishlijn vrij gemaakt.

Succes gegarandeerd met onze personal trainer in Barendrecht

Een goede reden om nu te komen fitnessen in Barendrecht is omdat wij elk lid een 100% resultaatgarantie aanbieden. Bij ons kun je dus niet falen en zelfs als je je doelen niet haalt binnen de vastgestelde tijd, gaan we kosteloos door tot we er zijn. Wij hebben zoveel vertrouwen in ons personal fitness programma dat we zeker weten dat jij hier ook mee slaagt. En dat betekent een fitter lichaam, meer energie en een gezondere lifestyle de rest van je leven lang.

Kom je uit Zwijndrecht, Ridderkerk, Heerjansdam, Rijsoord, Rhoon, Blaaksedijk, Heinenoord of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Barendrecht komen. Kom je bijvoorbeeld uit Ridderkerk, Heerjansdam, Rijsoord, Rhoon, Blaaksedijk, Heinenoord of een ander dorp of stad rondom Barendrecht? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Barendrecht en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Barendrecht, Ridderkerk, Heerjansdam, Rijsoord, Rhoon, Blaaksedijk, Heinenoord of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Een gratis intakegesprek

Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt begint jouw reis naar een verbeterde versie van jezelf. Onze personal trainer in Barendrecht houdt een intakegesprek met je en stelt een plan op waar je voor de rest van je leven profijt van hebt.

fit worden met personal trainer

Meer weten over onze personal coaches in Barendrecht?

Wil je meer weten over personal training en onze personal coaches in Barendrecht? Lees dan verder op onze website. Hier vind je praktische informatie én kun je ervaringen van mensen die je voor gingen lezen. Ontdek hoe zij onze trainingen hebben ervaren en of zij hun doelen hebben bereikt met onze hulp.

Gratis intakegesprek

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan direct een gratis intakegesprek aan. Een betere manier om kennis te maken met onze personal coaches in Barendrecht en onze werkwijze is er niet! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van Barendrecht via het contactformulier.