Trainers Leer ons team kennen!

Word ik jouw Personal Trainer?

personal trainer Harderwijk Agnes

Agnes Pluim

Door mijn eigen enthousiasme voor een gezonder leefstijl, weet ik altijd mijn klanten ook te enthousiasmeren om met hun eigen doelen aan de slag te gaan.

Lees meer

Anis Nahedh

Muziek mixen en sporten is mijn passie!

Lees meer

Annelies van Gelder

Ik vind het fantastisch om sporten en voeding samen te brengen.

Lees meer

Anouk Timmers

Ik vind het super tof om mensen te helpen bij een gezondere levensstijl!

Lees meer

Persoonlijke begeleiding op maat

Bij onze coaches staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. In onze studio’s draait alles om het bereiken van jouw doelen. Ons team van ervaren trainers luistert naar jouw wensen en stelt een plan op dat volledig is afgestemd op jouw behoeften. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of gewoon fitter wilt worden, wij bieden de ondersteuning en motivatie die je nodig hebt.

 

Deskundige professionals

Onze coaches zijn gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring in de personal training branche. Ze blijven voortdurend up-to-date met de nieuwste trainingstechnieken en wetenschappelijke inzichten op het gebied van beweging, voeding en mentale welzijn om jou de beste begeleiding te bieden.

 

Uniek trainingsprogramma

Onze coaches zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Bij ons krijg je niet een standaard trainingsprogramma, maar een op maat gemaakt traject dat rekening houdt met jouw unieke situatie en voorkeuren. Hiervoor hebben wij het Fit for Life programma ontwikkeld, waar beweging, voeding en mentale welzijn centraal staat.

Kom langs voor een gratis intakegesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen je doelen te bereiken. Samen maken we jouw fitnessreis succesvol en plezierig!