Sportschool Best
Industrieweg 114, 5683 PM Best

Welkom bij onze sportschool in Best!

Onze sportschool in Best is geen gewone sportschool als alle andere. Bij onze studio sport je namelijk via ons Fit for Life programma onder begeleiding van een coach. Het is niet moeilijk om gezond te eten en regelmatig te sporten, maar het is wel moeilijk om dat vol te houden. Wil jij:

  • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
  • Fitter, strakker en sterker worden
  • Voedingsschema op maat
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou

Je kiest voor Personal Fitness Nederland omdat wij je kunnen helpen de onderliggende oorzaken aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te behandelen.

9,1 uit 7 klantreviews

" Bijna een jaar later ben ik 20 kg afgevallen en is een gezonde leefstijl een gewoonte geworden. Ik heb nooit het idee gehad dat sporten een verplichting voor mij werd. "

Lees reviews

Word ik jouw personal coach in Best?

personal trainer Best Mark

Mark van Dooremolen

Pleziertjes vind ik belangrijk, maar ik hou ook van aanpakken om een doel te behalen. Mijn specialiteit is spieropbouw en afvallen.

Lees meer

Ons bewezen Fit for Life methode

Het belangrijkste uitgangspunt wat Personal Fitness Nederland gebruikt in zijn studio’s, is het eigen ontwikkelde en bewezen Fit for Life programma. Hierbij vinden wij dat ieder mens uniek is. Ook jij.

Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training. Bij het Fit for Life programma zit altijd inbegrepen:

  • Trainingsessies in studio
  • Inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
  • Voedingsadvies op maat
  • Mental coaching sessies
  • Diverse werkboeken
  • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
  • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis

Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Ontmoet ons daarom snel in één van onze studio’s. Op basis daarvan maken onze personal coaches een trainingsschema op maat.

fit for life programma uitgelegd
award voor beste personal trainer

Voor ieder doel en budget bied onze sportschool in Best een programma op maat

personal trainer Best

1 op 1 begeleiding met jouw personal coach

Individuele aandacht, een trainingsschema op maat en een extra motivator om nog nét dat beetje extra te geven.

AL VANAF €59,50 PER WEEK
personal trainer duo

DUO training

Ga samen met een vriend(in), collega of familielid voor DUO training met een personal coach als je graag samen traint! Je traint dan met zijn tweeën samen met een personal coach.

AL VANAF €44,95 PER WEEK
groepstraining aanbod

Doelgerichte groepstrainingen

Sport samen met anderen in groepjes van maximaal zes personen. Door in een groep te trainen ben je gemotiveerder, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen.

AL VANAF €13,95 PER WEEK

*Wat je uiteindelijk betaalt voor een lidmaatschap is afhankelijk van een aantal factoren zoals: Welke trainingsvorm je kiest, de duur van het programma en hoe vaak per week je wilt gaan trainen. Na het invullen van het aanmeldformulier nemen onze personal coaches contact met je op om je wensen te bespreken.

Ook altijd inbegrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% RESULTAATGARANTIE. Als enige in Nederland garanderen onze personal coaches 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
over Personal Fitness Nederland

Dit vinden onze toppers van onze sportschool in Best:

Een 9,1 uit 7 klantervaringen
klant review personal fitness nederland
10 / 10
Personal trainer Best

Bart Ambaum

Fitter gevoel geeft vertrouwen en energie

Bekijk verhaal

klant review personal fitness nederland
9 / 10
Personal trainer Best

Robert van Dooremolen

Mijn gehele lichaam fit houden😃

Bekijk verhaal

10 / 10
Personal trainer Best

Marion

Bijna een jaar later ben ik 20 kg afgevallen en is een gezonde leefstijl een gewoonte geworden. Ik heb nooit het idee gehad dat sporten een verplichting voor mij werd.

Bekijk verhaal

Krijg tot wel 40% korting via jouw werkgever!

Is jouw werkgever aangesloten bij Benvitaal, Bedrijfsfitness Nederland of HollandFit? Dan kun je tot wel 40 procent korting krijgen bij Personal Fitness Nederland.

Meld je aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam
* We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een afspraak in te plannen voor het gratis intakegesprek.
Goed idee!

Meld je aan en ontvang een gratis healthcheck t.w.v. €99,-​

Wat krijg je tijdens het intakegesprek?

  • Kennismaking met de coach en studio​
  • Bespreken van jouw wensen en doelen
  • Gezondheidsmeting, waar sta je nu?

Volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen

Beste personal trainer award!

Met trots kondigt onze studio in Best aan dat ze de Beste Personal Trainer Award hebben gewonnen tijdens de Dutch Fitness Awards! De personal coaches van de studio in Best, lichten toe:

“Wij zorgen ervoor dat er altijd plezier is tijdens de trainingssessies. Vooral wanneer mensen aangeven dat ze sporten niet leuk vinden, zien wij dat als een uitdaging om hun mening te veranderen. We voegen plezier en leuke uitdagingen toe aan de sessies, wat niet alleen leuk is, maar ook enorm motiverend werkt!”

Beste personal coach award PFN

Onze sportschool in Best biedt aan

  • 1-op-1 training met een personal coach
  • Duo training (Samen met een vriend(in) trainen met een personal coach)
  • Groepstraining

Plan op maat naar gelang van jouw budget

In onze sportschool in Best bieden we diverse abonnementsopties met verschillende wekelijkse tarieven. Dankzij onze verscheidenheid aan abonnementsvormen en onze mogelijkheid om op maat gemaakte plannen te creëren, is het voor iedereen mogelijk om bij ons te komen sporten, ongeacht hun budget. We kunnen zelfs aangepaste plannen opstellen voor verschillende doelgroepen, waaronder zwangere vrouwen die willen sporten, mensen met diabetes, kinderen, ouderen en vele andere doelgroepen.

Gezond is meer dan bewegen alleen

Als je in Best regelmatig naar de normale sportschool gaat dan ligt de nadruk daar op meer bewegen. En ook al is dat bijzonder goed voor je, een gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Gezond zijn betekent ook dat je geen stress en depressie ervaart, maar positief bent. Gezond zijn is gezond eten zodat je de voedingsstoffen binnen krijgt waarmee je lichaam optimaal kan functioneren. Reguliere sportscholen richten zich op beweging, wij doen daar nog twee schepjes bij op en hanteren drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mentale coaching
Best sportschool

Geen normale sportschool in Best maar een lifestyle centrum

Als je voor ons kiest, profiteer je van drie essentiële vormen van ondersteuning om je levensstijl te transformeren. Allereerst ontvang je persoonlijke trainingssessies van een deskundige coach, volledig afgestemd op jouw specifieke doelen. Daarnaast bieden we uitgebreide voedingsvoorlichting om je inzicht te geven in gebalanceerde voeding en voedingsstoffen. Tijdens onze coachingssessies werk je aan het ontwikkelen van de juiste mindset. Hierdoor kunnen we niet simpelweg als een normale sportschool in Best worden beschouwd, omdat wij geloven dat beweging op zichzelf niet voldoende is. In Best voorzien we je van alle benodigde instrumenten om slechte gewoonten achter je te laten. Onze 100% resultaatgarantie zorgt ervoor dat opgeven geen optie meer is.

Succes is bij ons gegarandeerd

En dat bedoelen we letterlijk. Want iedereen die zich aansluit bij Personal Fitness Nederland in Best krijgt onze 100% resultaatgarantie. We geven niet op tot jij je doelen hebt bereikt en dat zetten we zwart op wit. We moedigen je aan terwijl je met je transformatie bezig bent. De personal coach gaat met je de oefenruimte in en organiseert uitdagende sessies. We helpen je met het maken van de juiste beslissingen over voeding. Met onze mindset coaching zijn er geen verleidingen en uitdagingen meer die je nog in de weg kunnen staan. Vergeet de normale sportschool in Best, want ons Fit for Life programma levert resultaat.

Personal trainer in Best

Meer weten over onze personal coaches in Best?

Wil je meer weten over personal training en onze personal coaches in Best? Lees dan verder op onze website. Hier vind je praktische informatie én kun je ervaringen van mensen die je voor gingen lezen. Ontdek hoe zij onze trainingen hebben ervaren en of zij hun doelen hebben bereikt met onze hulp.

Gratis intakegesprek

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan direct een gratis intakegesprek aan. Een betere manier om kennis te maken met onze personal coaches in Best en onze werkwijze is er niet! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van Best via het contactformulier.