Nadine Isen Studiomanager & lifestylecoach van Heerlen

Hallo allemaal!

Ik ben Nadine Isen – Gahrmann, geboren en getogen in het prachtige Dordrecht. In 2009 kruiste mijn pad met dat van mijn man in Heerlen, en sindsdien ben ik hier met veel liefde gebleven. Samen hebben we twee fantastische dochters van 11 en 8 jaar oud.

Mijn passie voor het menselijk lichaam leidde me naar de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, waar ik studeerde in Den Haag.
Na jarenlang gymlessen te hebben gegeven in het basis- en middelbaar onderwijs, en zwemlessen te hebben verzorgd, besloot ik in 2018 mijn eigen Personal Fitness Nederland Studio te openen. Hier leggen we de nadruk op beweging, coaching en voeding.

Mijn doel? Mensen helpen en begeleiden bij het bereiken én behouden van hun gezondheidsdoelen.

Het afgelopen jaar heeft mijn familie te maken gekregen met de diagnose Alzheimer, wat me heeft aangespoord om me meer te verdiepen in neurologische aandoeningen en de rol van beweging daarbij. Ik heb dan ook een extra opleiding tot Parkinson Boksen Trainer gevolgd.

Aan de Heerenweg 66 in Heerlen bied ik dan naast de personal coaching, ook de mogelijkheid om één of twee keer per week te komen sporten, speciaal voor Parkinsonpatiënten. Maar niet alleen voor Parkinsonpatiënten; onze trainingen zijn ook uitermate geschikt voor mensen met CVA, NAH, MS en Alzheimer.

Laten we samen gaan werken aan een gezonde en fantastische levensstijl!