Sportschool Heerenveen
De Ynfeart 7-207, 8447 GM Heerenveen

Welkom bij onze sportschool in Heerenveen!

Reguliere sportscholen in Heerenveen richten zich op beweging, diëtisten op een gezonde voeding en mental coaches op een positieve mindset. Onze sportschool in Heerenveen hanteert ons eigen bewezen Fit for Life programma. Wil jij:

  • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
  • Fitter, strakker en sterker worden
  • Voedingsschema op maat
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou

Je kiest voor Personal Fitness Nederland omdat wij je kunnen helpen de onderliggende oorzaken aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te behandelen.

9,5 uit 2 klantreviews

" Ik ben nu echt een betere versie van mezelf, voel me fitter en mijn broeken passen weer, want ik heb 80% van mijn doel gehaald ;-) Gewoon doen! "

Lees reviews

Word ik jouw personal coach in Heerenveen?

personal trainer Jamal

Jamal Sinnema

Samen gaan we ervoor als één team!

Lees meer

personal trainer Mart

Mart Jansma

Door ervaringen in het leven ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Deze pas ik toe om anderen te helpen!

Lees meer

personal trainer Teresa

Teresa Sikma

Ik coach je graag naar een bewustere versie van jezelf, zodat je een gezonder en gelukkiger leven kunt leiden. Ik combineer mijn kennis m.b.t. psychologie, fitness, yoga en ademwerk.

Lees meer

Ons bewezen Fit for Life methode

Het belangrijkste uitgangspunt wat Personal Fitness Nederland gebruikt in zijn studio’s, is het eigen ontwikkelde en bewezen Fit for Life programma. Hierbij vinden wij dat ieder mens uniek is. Ook jij.

Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training. Bij het Fit for Life programma zit altijd inbegrepen:

  • Trainingsessies in studio
  • Inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
  • Voedingsadvies op maat
  • Mental coaching sessies
  • Diverse werkboeken
  • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
  • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis

Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Ontmoet ons daarom snel in één van onze studio’s. Op basis daarvan maken onze personal coaches een trainingsschema op maat.

fit for life programma uitgelegd
award voor beste personal trainer

Voor ieder doel en budget bied onze sportschool in Heerenveen een programma op maat

personal training Heerenveen

1 op 1 begeleiding met jouw personal coach

Individuele aandacht, een trainingsschema op maat en een extra motivator om nog nét dat beetje extra te geven.

AL VANAF €59,50 PER WEEK
personal trainer duo

DUO training

Ga samen met een vriend(in), collega of familielid voor DUO training met een personal coach als je graag samen traint! Je traint dan met zijn tweeën samen met een personal coach.

AL VANAF €44,95 PER WEEK
groepstraining aanbod

Doelgerichte groepstrainingen

Sport samen met anderen in groepjes van maximaal zes personen. Door in een groep te trainen ben je gemotiveerder, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen.

AL VANAF €13,95 PER WEEK

*Wat je uiteindelijk betaalt voor een lidmaatschap is afhankelijk van een aantal factoren zoals: Welke trainingsvorm je kiest, de duur van het programma en hoe vaak per week je wilt gaan trainen. Na het invullen van het aanmeldformulier nemen onze personal coaches contact met je op om je wensen te bespreken.

Ook altijd inbegrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% RESULTAATGARANTIE. Als enige in Nederland garanderen onze personal coaches 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
over Personal Fitness Nederland

Dit vinden onze toppers van onze sportschool in Heerenveen:

Een 9,5 uit 2 klantervaringen
9 / 10
Personal trainer Heerenveen

Jessica

Ik heb inmiddels een heerlijke routine (op mijn koelkast geplakt) en zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel. Ik gun iedereen een jaartje Irma.

Bekijk verhaal

10 / 10
Personal trainer Heerenveen

Harold

Ik ben nu echt een betere versie van mezelf, voel me fitter en mijn broeken passen weer, want ik heb 80% van mijn doel gehaald ;-) Gewoon doen!

Bekijk verhaal

Krijg tot wel 40% korting via jouw werkgever!

Is jouw werkgever aangesloten bij Benvitaal, Bedrijfsfitness Nederland of HollandFit? Dan kun je tot wel 40 procent korting krijgen bij Personal Fitness Nederland.

Meld je aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam
* We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een afspraak in te plannen voor het gratis intakegesprek.
Goed idee!

Meld je aan en ontvang een gratis healthcheck t.w.v. €99,-​

Wat krijg je tijdens het intakegesprek?

  • Kennismaking met de coach en studio​
  • Bespreken van jouw wensen en doelen
  • Gezondheidsmeting, waar sta je nu?

Volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen

In Heerenveen biedt onze sportschool het volgende aan

  • 1-op-1 training met een personal coach
  • Duo training (Samen met een vriend(in) trainen met een personal coach)
  • Groepstraining

Aantrekkelijke prijzen bij onze sportschool in Heerenveen

Bij Personal Fitness Nederland hanteren we betaalbare wekelijkse tarieven en kunnen we een plan op maat maken dat binnen jouw financiële mogelijkheden past, zodat je ook bij onze sportschool in Heerenveen kunt trainen. Bovendien bieden we op maat gemaakte programma’s voor zwangere vrouwen, mensen met diabetes en kinderen.

Totaal aanpak

Anders dan een reguliere sportschool in Heerenveen werken we bij Personal Fitness Nederland op verschillende fronten om een blijvend resultaat te behalen. Ook al is beweging daar een belangrijk onderdeel van, je krijgt ook een aantal andere tools aangereikt om de versie van jezelf nog beter te maken. En dat is een resultaat dat de rest van je leven zo blijft. Bij Personal Fitness Nederland zorgen we ervoor dat je de beste basis krijgt om je leven voorgoed te veranderen en een gezond lichaam te ontwikkelen. Aan deze basis liggen drie pijlers, namelijk:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Een personal coach helpt je aan afwisselende en uitdagende trainingen waarmee je voldoende beweging krijgt en lichamelijk sterker wordt. Een sterk lichaam heeft de juiste voedingsstoffen nodig en dat bespreken we ook wekelijks. Dit alles gaat falen als je niet de juiste mindset hebt om de veranderingen die je doorvoert ook door te zetten. De coaching sessies zijn er om jou de mentale kracht te geven om hier een succes van te maken. Personal Fitness Nederland is dus geen sportschool.

sportschool in heerenveen met personal training

Het Fit for Life programma uitgelegd

Het Fit for Life programma bij onze sportschool in Heerenveen gebruikt dus deze drie pijlers om jouw lichaam gezond en fit te maken. Je krijgt een persoonlijke coach aangewezen die afwisselende sessies in de oefenruimte en buiten organiseert zodat je meer beweging krijgt. Je spreekt wekelijks over gebalanceerde voeding en het maken van de beste beslissingen. Je lichaam krijgt alle voedingsstoffen de het nodig heeft. Als laatste krijg je toegang tot mindset coaching die je doorzettingsvermogen en kracht geeft om verleidingen en uitdagingen te weerstaan. Een sportschool besteed aandacht aan slechts één van deze pijlers.

Onze sportschool in Heerenveen garandeert 100% resultaat

Wij bieden een 100% resultaatgarantie aan, omdat we geloven in onze aanpak. We richten ons op de bovenstaande drie pijlers en je doelen worden automatisch bereikt. Gewichtsverlies, een betere conditie, meer spiermassa, minder kwaaltjes; het wordt allemaal mogelijk als je de drie pijlers van gezondheid in acht houdt. En daarvoor krijg je hulp van je eigen persoonlijke coach.

personal trainer Heerenveen

Meer weten over onze personal coaches in Heerenveen?

Wil je meer weten over personal training en onze personal coaches in Heerenveen? Lees dan verder op onze website. Hier vind je praktische informatie én kun je ervaringen van mensen die je voor gingen lezen. Ontdek hoe zij onze trainingen hebben ervaren en of zij hun doelen hebben bereikt met onze hulp.

Gratis intakegesprek

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan direct een gratis intakegesprek aan. Een betere manier om kennis te maken met onze personal coaches in Heerenveen en onze werkwijze is er niet! Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt het team van Heerenveen via het contactformulier.